Thursday, January 20, 2011

L a s t ?

Fuh~ Fuh~ [buang habuk]

Lama tak update apa-apa kat blog ni. Dulu semangat je kata nak update selalu, tapi last-last..
Dekat 4 bulan tak update apa-apa..
Memang lepas ni akan jarang sangat update blog ni sebab dah kepada perkara yang lebih aku minat.
Lepas ni boleh la sila ke blog kedua aku buat masa ni..: My Perspective 

Blog ni akan sentiasa open seperti biasa, cuma dah jarantg nak update2 ni..
Ni pon memang dah lama giler tak update kat sini..

No comments:

Related Posts with Thumbnails