Monday, August 23, 2010

Watch Out

Pernah dengar lagu Lady Gaga Alejandro?

Mesti korang perasankan lirik lagu dia ni? Lepas ni hopefully elakkan la dari nyanyi lagu dia ni..Bukan lagu ni saja, tapi lagu-lagu lain dari Lady Gaga yang kita tau dia ni pengaruh Iluminatinya sangat la kuat...Juga jaga-jagalah dengan lagu-lagu lain juga terutama dari barat...
Semoga kita dilindungi oleh Allah S.W.T...
InsyaAllah penerangan pasal lagu ni bakal menyusul...

credit to this blog: owh! like that!

2 comments:

Mohaimin Mokhlis said...

http://vigilantcitizen.com

Athe penah post kat FB dlu
kat sini aku tgk sume bukti2 tu
agak kureng
sgt2 kureng

patutla dia jadi feymes
semua yg tgk dah kena mind kontrol

bobchanz said...

yeah...betul2..aku dpt email hritu n kwn uni aku post gmbar ni kat tumblr die...so, saje la kongsi...
thanks...=)
bru kembali bukak blog setelah lmer tggal...huhu

Related Posts with Thumbnails