Tuesday, August 25, 2009

Nothing...

Assalamualaikum...

Lama dah aku tak update blog ni. Ingat cuti haritu dapat nak update 1-2 post, tak dapat gak...Dengan jadual aku yang agak pack dan penuh dengan assignment, lab especially serta ada 3 test minggu lepas...
So, dalam kita menayambut bulan Ramadhan yang penuh dengan keberkatan, aku rasa belum terlambat aku nak wish Selamat menyambut bulan Ramadhan dan selamat berpuasa kepada semua umat Islam kat atas muka bumi ni...semoga Ramadhan kita kali ini adalah lebih baik dari Ramdhan yang sebelumnya...
Apa lagi yang aku nak tulis ek...tak duduk depan komputer ada jer nak tulisnya, bila tengah menulis semua hilang...Maybe i'm nt born to be a good writer...
Aku buat blog pon just for fun, just org cakap follow the trend...heh...
Sekarang dengan Facebook lagi, Twiter la...Macam2 la...

Banyak lagi sebenarnya nak ditulis, cuma maybe takda kesempatan lagi nak ditulis or maybe tu cuma alasan dari aku...huhuhu...

Adios...

"just to be yourself, not copy from others"
Related Posts with Thumbnails