Saturday, May 9, 2009

Aku membebel.....

Setelah lebih sebulan aku cuti, akhirnya aku dpat gak la mood sket2
nak menaip...Kalo tak memang malas la...
Dalam sebulan bercuti macam takde ape sangat yang aku dah buat...
Aku macam rase baru jer minggu lepas aku cuti...
Akan tetapi dah lebih sebulan aku cuti rupernye...

2 minggu lepas dapat gak lah aku pergi ke pesta buku akhirnya...
Dah beberapa tahun aku cuba ke pesta buku, tapi ade jer sebab aku tak boleh nak pergi..
Ade la 2 buku fakta dan 2 komik...
Buku yang aku dapat beli:
Kaum-kaum yang Pupus dan buku pasal Freemasonary...
Due2 belum abih aku bace lagi...Bab2 bace buku ni memang aku slow sket...
Tapi minat tu ader...So, aku tengah cuba nak abiskan dua2 buku ni...

So, apa lagi akan ku buat cuti ni...Aku akan cuba menghabiskan membaca buku
yang telah aku beli...Aku juga akan cuba la cari ape2 mende yang aku boleh buat...
Yang pasti, start end of May til early June memang berlambak kenduri kendara...
Fuh...memang penuh la perut aku nanti....
Hahahaha....

Kepada kawan2 aku yang dah abis exam, selamat bercuti...
Kpd kawan2 aku kat UTP selamat amik exam yg start minggu depan...
kpd kawan2 aku kat KMB n KMS selamat amik exam gak...
Kepada yang dapat result gempak tahniah aku ucapkan...

2 comments:

beliamuda said...

TQVM.. lepas tu, kita orang lak cuti.. haha..

bobchanz said...

yeah..korg cuti bape lame??

Related Posts with Thumbnails