Sunday, March 8, 2009

Update At Last..>.<

Assalamualaikum...
Agak lama aku dah tak update blog aku ni..
Bukan tak nak update tapi memandangkan aku yang asyik rase tak cukup jer mase..
Ape la agaknye sampai aku tak cukup masa nak update blog..
Kadang-kadang bila aku dah nak update takde idea pulak..
Jumaat haritu aku berkesempatan tengok movie Geng ft Upin n Ipin,
apa yang aku dapat katakan,
memang terbaik la hasil ciptaan orang Malaysia..
Walaupun still ade kekurangan curtain2 bahagian,
tapi ni la movie kartun dari Malaysia yang paling best aku pernah tonton..
Dari awal sampai habis penuh dengan lawak dan ade part yang agak suspen..
Keseluruhan memang terbaik la...2 minggu sebelum ni,
susah betul nak dapat tiket, tambah-tambah weekend..
So, sape yg belum tonton bole la kalo nak pergi tonton...

Lepas ni, aku mungkin update lagi blog ni atau kemungkinan untuk tukar web adrress pon ader...tengok la ape yang akan jadik nanti...
aku bukan jenis orang yang pandai nak karang-karang ni...
BM dulu dapat A pon nasib jer...(yeke?)hehehe...
Apa-apa hal aku akan bagitahu kemudian...
Aku nak cuba sesuatu yang baru...
Baru je pun jumpa pagi ni...
Kalo ok, mungkin akan tukar la...
Kalo aku rase susah je, aku akan stay di sini...

Wassalam...

No comments:

Related Posts with Thumbnails