Saturday, March 14, 2009

Reminder for me!!!!!

Banyaknye bende nak kene siapkan before Isnin ni...
Banyak yang belum mula lak tu...
Nape la aku malas sangat ni...
Perkara2 yang aku kene setel before Monday:
1. Booklet Maulid
2. Tag urus setia Maulid.
3. Surat jemputan penceramah dan surat penghargaan.
4. Project Agama

Ade lagi ke ek??huhuhu....
Final lagi seminggu weih!!!bile nak study ni...
Selase, Rabu, dan Khamis memang akan busy la..
Nak kene setel sambutan Maulid...
Aku selaku S/U dan biro publisti ni, banyak lagi keje nak kene setel..
Org bawah ade, tapi aku tak reti nak suruh diorang buat ape...
So, aku rela buat keje solo...

Petang ni parent aku dtang, esok ade kenduri kat S.Alam...
Dpat rehat jap...n dpat spend time dgn family aku...
lame tak balik kg...

Hope it will done quickly...
Aku nak study...
huhuhu...

No comments:

Related Posts with Thumbnails