Sunday, March 22, 2009

Pecutan Terakhir....

Esok aku dah start final exam...
Walaupun paper yang aku ambil sem ni tak banyak...
Tapi, still banyak yang nak kene cover...
Selamat la jarak antara exam agak ok...
Dalam2 banayk2 paper, esok paper yang paling aku takut...
Tak tau la, aku memang susah sket nak jawab bab ade force, vector n momment...
Ape la gune bdak letrik amik subjek bdak mechanical ek...
Huhuhu...Bdak mechi ambik subjek bdak letrik aku nampak la gunanya...
Haiz, apa bole buat kalo memang kene amik...

Harap kawan2ku mendoakan kejayaan aku untuk jawab exam esok...
Semoga Allah membantu hambamu yang lemah ini...

Amiin.....

5 comments:

beliamuda said...

All the best!

bobchanz said...

Thanks...=)

dilaisma said...

jepa =)
hehe..
all the best for finals..hehe

atiq said...

hehe.
tuhla kan jepa.
kenape aku kene amek subjek ee.
sampai dah terjangkit suke ee btol2 nih.
hueh.
all the best jepa.

bobchanz said...

Atiq...
Kalo suke xpe...
ok la tu..
mcm kes aku, kalo x suke..
huhuhu

Related Posts with Thumbnails