Saturday, March 21, 2009

New but still same......

Apa yang baru?
yang baru blog aku dah tu adress dari http://bobchanz89.blogspot.com
kepada http://www.bobchanz.co.cc..
Aku jumpa web yang akan host name kite secara percuma...
So, ni dalam proses try and error...
Semalam aku cuba tak jadi..
Alhamdulillah hari ni jadik lak...
So, sape2 yang masuk blog aku pakai adress lame pon still bole masuk lagi...

Isi die tetap same...
takde ubah2 ape2 pon...
Ingat nak wat satu web sendiri, tapi x reti lagi...
So, stakat ni aku try host pkai blogger tapi pkai nama domain sendiri...
Sape2 nak try bole la ke www.co.cc

No comments:

Related Posts with Thumbnails