Saturday, March 28, 2009

I'm Addicted...

Sejak masuk minggu exam ni, minggu yang sibuk ni,
ada dua bende yang aku x bole nak tggalkan..
First, hampir tiap2 hari aku beli choc, tak kesah la choc ape, susu choc pon jadik...
Yang kedua, aku addict dengan nak edit page blog aku...
Siap aku semangat giler buat blog untuk ahli Tiggers...
Hahaha...Time2 minggu exam la pon nak jadik macam ni...
Pelek2...
Apa-apa pon, aku tinggal 1 je paper tinggal...
Hari Isnin nanti...Fuh lega...
Alhamdulillah dah nak selesai...
Lepas ni, cuti 3 bulan...

Yeay....
A lot things to do...
Hope can do it all...
InsyaAllah...

4 comments:

beliamuda said...

best la.. aku lagi dua bulan nak cuti.. beberapa hari lagi akan mula bahagian paling sibuk dalam sem ni... sebulan untuk studi dan sebulan lagi untuk test... huhu~~

bob said...

oh..xpe2...2 bulan tu sebenarnye sgt singkat masanya...
huhuh...
gud luck 4 ur upcoming ni..

-nEtPoSt- said...

beZ gLer koRang dpT cuTi LeLame smPai berbuLan-buLan...

huHu...

aKu nMe je cuTi seM tP kner finisHkan miLitary course n traiNinG....

so cuTi dLm sminGGu je koTt...

jadiLer dR x der LangsoNg...

bob said...

ok la tu...
org yg nak b'jasa dgn negara,
kene la korbankan diri sket...
lepas ni makin tough la kan badan ko hasnul...hehehehe...
skang pon dah tough...=p

Related Posts with Thumbnails