Friday, March 20, 2009

"Apa Yang Penting.....?"

"Kerjasama....!!!"

Term yang sangat popular sekarang ni...
Bukan budak2 jer, abih sume abang, kakak, mak, ayah dll
yang seangkatan...
Mula2 aku ingat pebenda la...Bila dah tengok baru la tau...
Mana2 je, ade je dengar pasal term ni...
Tiap2 hari 2.30 ptg TV9...
Kalo ade bdak je kat rumah, mmg x bole tgk channel lain la...
Hahaha...Aku pon kadang2 bole t'layan cter ni...
Mula2 tgk mcm mengarut, tapi last2 layan gak...
Bukan aku sorang jer, kawan2 aku yang lain pon t'ikut...
Siap ade 1 grup utk projek kwan aku, grup die name Wonderpets...
Hahaha...



Sape2 yang tak pernah tgk Wonderpets ni,
tengok2 la ek...
nanti2 korang lak layan cter ni...
hehehe...

5 comments:

NajaTikaH said...

eeee...

x minat.

ATHIRAHBAHARUDDIN said...

fuhh.minat gile weyh!boleh tjaga dr tlajak tdo sbb dgr dorg nyanyi.

bobchanz said...

hahaha...
tikah ko kene tgk betul2...
baru leh layan...
hehehe...

trah, bole jadi tone alarm la kalo mcam tu...
hahaha

Mohaimin_Ichi said...

haha
citer tu aku tertengok satu mase,
time tu tgk lunch,
lewat lunch
tgk citer ni
nak tergelak
tp x sangka jadi famous
haha
x sia2 la tertengok tu
XD

bobchanz said...

kartun yang asalnye kegilaan budak2..
last2 bapak mak budak sume pon suke...hahaha...

Related Posts with Thumbnails