Tuesday, December 23, 2008

Who am I ?

Kadang-kadang aku bangun dari tidur tak pon mase tgh menglamun sesorang,
mesti aku tertanye-tanye...
Aku tau ke sape diri aku ni...
Fikir-fikir balik, macam aku sendiri tak tau sape diri aku ni...
Ade sesetengah perkara yang dibuat macam bukan sepatut diri ini yang lakukan..
Bile pikir balik lagi,
dah la diri ini tak sempurna, still nak judge pasal orang lak...
Persoaln demi persoalan akan timbul bile mana aku berpikir lagi...

Adakah aku tahu sape diri aku ni...

Hope aku akan perbetulkan kesalahan yang telah aku lakukan ke atas orang-orang
yang di sekitar aku dan yang mengenal aku. Semoga aku akan jumpa siapa diri aku ni.....

No comments:

Related Posts with Thumbnails