Sunday, October 19, 2008

Selamat Berangkat....

Dalam aku sibuk prepare nak final nih,
dalam aku sibuk2 nk menghabiskan kelas dan siapkn assignment yg x brape byak,
aku dapat berite dari abang aku yang die akan ke Abu Dhabi...
Die penah cakap dulu, tapi aku tak sangka dalam mase terdekat ni...
Die kerja kat syarikat construction yg agak besar gak la kat Malaysia ni...
Abang aku akan kerja utk siapkan final part of F1 litar kat Abu Dhabi...
Then die gi Qatar lak...
Die nak gi Khamis depan ni...23rd of October...
I'm happy for him...but still rase sedih gak...
huhuhu...
Hope he will happy working there...
Makin ramai lak family aku yg keje kat area arab...before ni dan still disana, sepupu aku ader kat Kuwait...

It's one of my dream utk kerje di area Arab tu...
Hope aku kan kesane gak...

Final nak dekat...Hope I will get a good result 4 my 1st sem in degree...
Caiyok2...

No comments:

Related Posts with Thumbnails