Sunday, September 7, 2008

me back at last....

aku kembali setelah lebih sebulan aku mengabaikan blog aku sendiri...
dalam sebulan ini, terlalu banyak perkara berlaku ke atas diriku, kepada kawan2 aku, kepada tanah air ni dan juga di dunia ni...
setelah aku menjalani test2 pertama dan test2 kedua yg menjelang, aku harap aku dapat tingkatkan prestasi aku ke tahap maksimum...aku terlampau banyak membuang masa selama ini..harapan aku sebelum ini, selalu belum ku langsaikan...bila la aku berkemampuan berbuat sedemikian...aku harap dalam bulan mulia ni, bulan Ramadhan aku mampu lakukannya...

Dalam sebulan lepas jugak ade kawan aku yang ke kemboja untuk tugasannya..wah..
dan ada jugak yang telah melanjutkan pelajaran ke canada dalam Biomedical Engineering..
wish her good luck kat sane..aku harap sangat aku akan dapat hantar kawan2 aku yang nak ke oversea...tapi apakan daya, kita hanaya dapat merancang, perancangan Allah lebih berkuasa..lepas ini dalam bulan oktober ada jugak kwan aku yang akan fly lagi..tapi dalam tarikh yang diberi aku ada test pada hari tersebut...
I wish to all my friend all the best, walaupun dimana jua anda berada..
dan ku mengharapkan persahabatan kita tidak akan berakhir disini...

Hari ini pula berakhirnya Robogames 2008 di Uniten. Walaupun mulanya tidak banyak kerja tapi persiapan pada saat2 terakhir iaitu membina 'gamefield'..aku yang sepatutnya di bawah ajk lain, tapi merelakan diri untuk menolong budak2 gamefield..kerja2 saat akhir yg kami buat dari pkul 10p.m hingga la ke subuh...wah...it's realy2 tired...dalam keletihan itu dapat berkenalan dengan budak2 lain yang lain tahun lain course...nice to know them...
Robogames 2008 yang dimenangi oleh UPM Team dalam ketagori 'open'...MMU no 2 and Uniten no 3...but i realy say that UPMnye robot realy deserved to win it...robot diorang satu2nya yg jarang tersangkut ataupun jarang kena reset robot during the game...realy respect who build the robot..

Aku rase sampai sini la dulu...makin lame makin banyak lak mengarut nanti..
otak pon tengah penin2 lalat lagi..need to sleep...

Adios

No comments:

Related Posts with Thumbnails