Friday, July 18, 2008

Take Charge!!

Kepada ex-Maresmart 05/06 mesti ade yg ingat perkataan nih...
awal2 dulu masa tgkatan 5 (kalo aku tak silap), ade motivasi pasal bende nih..
name penceramah die Rizal...
Aku tadi diwajibkan menghadiri campus survival kat dk COIT..
huhuhu...walaupun aku lepas foundi, tapi result aku bkan la bagus pon..
setakat lepas foundi je...so kene la pergi event tu..
mula2 ingat bosan la...tapi bile aku tgk je penceramah tu, mcm kenal je muke die..
heh...that's him...hahahhaa...still remember when give the talk at dewan sri larut @ maresmart...walaupun dah penah dgn die and isi program tu gak adlah sama,
tapi disebabkan dah nak tak bape nak ingat...so, aku enjoy la program die...
cume bezanye sikit la...tak semeriah time yg aku pegi dulu...
then die start la dgn fav word die...jangan mem"bangau" lagi or not "bangau"ing...
its mean not blame others, not to give excuse dan yg berkaitan...



ni la die orangnye...hahaha...just get that from his web site...

so, start from now, I will change my attitude and what ever things I need to change..
Its a lot...but I will...

Korang boleh la ke website ni kalo nak tau pe2...

TAKE CHARGE

2 comments:

Juichi said...

hahaha
encik rizal!
perkataan bangau tu mmg cam virus kat tepeng dulu kan
kah2
mase aku foundation hari tu pun dia ade buat slot motivasi gak mase orientasi, n ade buat lagi satu tuk sape2 yg berminat.
keh2
nampak dia je
tau sgt
jgn membangau lagi!
haha.

bobchanz said...

hahahaha...die mmg popular la...yela even motorola pon pnggil die kan...hahahaha...but he is good...

Related Posts with Thumbnails