Saturday, July 26, 2008

At Last...



Setelah lame aku tunggu dan usha2...akhirnye aku telah membeli
harddisk jenama Buffalo buatan Jepun...Setelah external harddisk lame aku yg just ade
80 gb je...so, sekarang aku puas hati gak la...sbb yang aku beli ni kapasiti die 500gb...kalo ikutkan hati nak 1 tera terus, tapi disebabkna budget yang tak bape byak..so, aku beli la yang 500gb je...harga die takde la mahal sangat..dalam RM 375..
kire okey la dgn hargenye...sebab rate2 yg aku tanye pon mmg harge die lbih kurang mcam tu...

lepas ni aku nak tumpu kat study lak...hope aku bole wat yang terbaik...
setelah aku dengar cter2 senior aku yg dah berjaya dapat kerja yg bagus2 tambah sembang dgn dak final year telah menambah semangat aku untuk belajar dgn rajin...
insyaallah aku dan rakan2 lain boleh berjaya menggapai cita2...

adios..

No comments:

Related Posts with Thumbnails