Saturday, July 12, 2008

Saving mode....

sedar tak sedar dah weekend balik...mcam biase weekend je mesti agak boring kalo dok uniten...ramai yang balik...my housemate 2 orng balik and sorang ke mmu melaka, ada robot competition kat kat sane...tak sedar pon bile die pegi tadi...bangun2 die dah pegi...aku lak dok la sorang kat bilik...mengadap laptop ni...
bosan...bosan...nak kuar, duit ade mgam2 je utk mkan...nak beli buku lagi...
nak tggu duit ytn masuk, x tau masuk bile...hope cepat la msuk...tak yah nak susahkan family lagi...skarang ni, nak tak nak kene pnjam sket dari kakak...selamat la die dah dpt gaji...bole pnjam sket dri die...itu pon sbb nk beli buku...
leps ni nk beli ink printer lak lagi...note nak kene gak print...
especially calculus n c-prog...sbb slalu kene refer time kelas...haiz...

that all 4 now...adios...

No comments:

Related Posts with Thumbnails