Thursday, July 10, 2008

I'm Tired...

haiz...baru 1st week...dah rase letih dah...
mungkin aku terlalu bayak berehat time cuti 3 mggu kot...
aku ingat dah masuk degree ade rase lain sket, tapi...
it just the same...yang lainnya cuma subjek yang diambil je...
more specific than when in foundi...
itu sudah semestinya...
kalo dulu differential as a chapter but now as a subjek...
hahaha...math mmg bnyak...aku gak blajar sal c-prog, sambungan kpd calculus masa foundi n also circuits...nmpak mcm x byak je subjek compare what we learn during school time...tapi...haiz...
agak mencabar...

petang tadi ada taklimat pasal course aku, electrical power engineering...
dapat la kenal dgn lecturer2 lain n also dpt gak la suntik lagi semangat untuk belajar...they call our former student to give their talk about their life in campus and talk about their work now...why they choose engineer, how they manage their time and many more...the begining is quite boring but quite interesting when one of the lecturer show us 2 videos...both videos are very funny...i will try to put it here if i can find it at youtube...

tapi malangnya aku hari ni, sbb tpt biasa yang aku tggu bas nak ke hostel tak datang2...die ikut jlan lain...haiz...bengang btul dgn driver bus uniten...
that not my 1st time kene mcm tu...dah 3 kali dah...last2 aku n geng decide balik jalan kaki...sebab tu la membuatkan aku rase moody je nak study...
dah la penat menunggu dekat sejam, last2 jalan kaki lak...
haiz...dah nasibkan...terima je la dgn seadanya...

adios..

3 comments:

miya said...

hye...relax rr...differential equations tuh x susa..ak da amik da last sem...ak yg bengap math ni pn bley wt..ko mesti lg bley wt..hehehhe..anyway..circuit is fun.isn't it?ak ni circuit-mania-gurl...ak bru tao ko amik electrical pwr...bley la discuss...tp ak more focuced on electronics sbb ak amik ee...

ALHAD[EE]D said...

lepas ni ko bole kurus sket.mcm aku.eheh.org xkan kata aku buncit n tembam da.yeah~

bobchanz said...

oh...realy...hahaha...i'm almost fall asleep 4 my 1st class 4 circuit..i like but dont know why at that time i'm so sleepy...ala mase 3rd year nnti baru ade lain pon...for 1st n 2nd year ni same je...

trah...hahaha...bole2..aku tgj busha gak nih...=)

Related Posts with Thumbnails