Wednesday, July 30, 2008

Business...

Sekarang aku sedang melakukan 2 biz iaitu printing and topup...
aku baru je start dlam mggu ni...
and setakat ni, alhamdulillah...
banyak tu xde la tapi bole la...
aku bercadang nak wat biz kecik nih adalah utk ambik pengalaman...
dan dari sini gak aku boleh kenal ramai orang...
rezeki tu takkan bergolek depan mata kita...
kita kene berusha dapatkannya...
hope lepas ni, bole maju lagi...

mggu depan ade 2 test 1...DE dgn circuit 1...
dlm 2 mggu ni mmg aku akan bz la...
dgn sbb itu aku telah korbankan dgn aku tidak pergi ke pc fair...
huhuhuhu...but it for my future...
event ni bukan skali je pon...

ok la...need to sleep...

adios

No comments:

Related Posts with Thumbnails