Wednesday, July 30, 2008

Bila Malaysia melawan Chelsea...

Semalam telah berlansung perlawanan antara Malaysia dgn kelab EPL, Chelsea...
Match telah diadakan di Stadium Shah Alam, Selangor...
Walaupun menyaksikan Malaysia kecundang di tangan Chelsea 2-0, tetapi ramai menyatakn persembahan Malaysia agak bagus...aku tak tgk pon match nih...ni diceritakan oleh kwan aku yg ke sana la...Kalo mcm tu bagus la untuk Malaysia..
Mereka sepatutnya bermain dgn kosisten...
Apa yg kita tahu, almost Malaysian support EPL team like Manutd, Arsenal, Liverpool and Chelsea...Bagi aku, walaupun kita menyokong kelab2 tersebut, seharusnya semalam masa perlawanan Malysia Chelsea...Semua org Malaysia menyokong Malaysia la...
Kebanyakan yg dtg bukn sbb nak tgk Malaysia lawan tapi nak tgk star2 main...
Aku paham la...tapi seharusnya kita menyokong lebih kat team kita sendiri...
Bila aku dgr budak2 yg nak ke sana sibuk mencari baju chelsea, dgn selamba aku ckap la...pe kate cari baju Malaysia...hehehe...Ada lak yg bole ckap malu nak pakai...
Iskh2...Nak pakai baju team negara sendiri pon malu ke...
Kata nak semai patriotik..tapi...
Tepuk dada tanya diri sendiri...

Adios

No comments:

Related Posts with Thumbnails