Thursday, January 20, 2011

L a s t ?

Fuh~ Fuh~ [buang habuk]

Lama tak update apa-apa kat blog ni. Dulu semangat je kata nak update selalu, tapi last-last..
Dekat 4 bulan tak update apa-apa..
Memang lepas ni akan jarang sangat update blog ni sebab dah kepada perkara yang lebih aku minat.
Lepas ni boleh la sila ke blog kedua aku buat masa ni..: My Perspective 

Blog ni akan sentiasa open seperti biasa, cuma dah jarantg nak update2 ni..
Ni pon memang dah lama giler tak update kat sini..

Sunday, September 19, 2010

10 Fun Facts #1

1. The average computer user blinks 7 times a minute.
2. The average person's left hand does 56% of the typing.
3. The longest one-syllable word in the English language is "screeched."
4. The first domain name ever registered was Symbolics.com.
5. One in three male motorists picks their nose while driving.
6. Most dreams last only 5 to 20 minutes.
7. The average person falls asleep in seven minutes.
8. "Stewardesses" is the longest word that is typed with only the left hand.
9. People do not get sick from cold weather; it's from being indoors a lot more.
10. Your feet are bigger in the afternoon than the rest of the day.

Saturday, September 18, 2010

Selamat Hari Raya Aidilfitri [versi terlambat]


Walaupun dah masuk 10 Syawal, aku rasa masih belum terlambat untuk aku ucapkan Selamat Hari Raya Maaf Zahir dan Batin untuk semua yang membaca blog aku ni [macam la ada pembaca]. Segala salah dan silap, terkasar bahasa atau apa-apa je la, harap dimaafi. Tiada manusia yang sempurna dalam dunia ni, semua ada membuat salah dan silap. Diharap segala amalan di bulan Ramadhan yang lalu diterima oleh NYA. InsyaAllah.

Tuesday, August 31, 2010

Merdeka


Sedar tak sedar Malaysia telah pun merdeka selama 53 tahun, tapi adakah kita benar-benar merdeka?
Video di atas mungkin boleh menyedarkan kita semua...
Semoga kita sama-sama menghayati erti kemerdekaan yang sebenar...InsyaAllah....
Related Posts with Thumbnails